Zdravotné sestry: každý z nás sa môže stať pacientom : (Tending lives) - Heron, Echo (Slovenský spisovateľ, 1999)
Autorka dáva prehovoriť svojím kolegyniam, zdravotným sestrám, a robí z nich živé, reálne postavy. Šokujúco presvedčivé... Cesta študentky zdravotnej školy, ktorá vstupuje s ideálmi do tvrdej praxe. Napísané s humorom a s jemným zmyslom pre detail.