Clivá melódia 4: Nočná hudba : (Music in the night) - Andrews, Virginia Cleo, 1923-1986 (Ikar, 1999)
Rodinná sága o tajomstvách, klamstách a pochopení. Laura sníva o nádhernom dni, keď sa rozplynú všetky tajomstvá