Clivá melódia 5: Tlmené tóny (Olivia) - Andrews, Virginia Cleo, 1923-1986; Bukovenová, Katarína; Fabianová, Viera (Bratislava Ikar, 1999)
Rodinná sága o tajomstvách, klamstvách a pochopení...
Pentalógia: 1.Clivá melódia, 2.Dojemná pieseň, 3.Osudná symfónia, 4.Nočná hudba, 5.Tlmené tóny.
Keywords: romány autorské; realistické romány; psychologické romány; ságy rodinné; Andrews, Virginia Cleo (americká spisovateľka romantických románov, 06.06.1923 Portsmouth, Virginia, USA - 19.12.1986 Virginia Beach, Virginia, USA); romány pre ženy; próza; americká literatúra - texty