Teraz alebo nikdy : (Now or never) - Adler, Elizabeth (Remedium, 1999)
Harry je detektív v Bostone, pracuje na prípade sériového vraha. Televízna novinárka Mallory Malone zasahuje do jeho príbehu a obaja sa spoločne snažia dolapiť násilného zločinca.