Jedenásť šípov... a každý triafa do čierneho - Archer, Jeffrey, 1940- (Motýľ, 1999)
Jadrom poviedok, ktorým nechýba strhujúci štýl a neuveriteľná gradácia deja, sú skutočné udalosti a príbehy... Autor tvrdí, že iba jedna poviedka je dielom jeho fantázie, všetky ostatné vychádzajú z reálneho života.