Matematika na dlani: Viac ako 500 hesiel názorným spôsobom vysvetľuje význam matematických pojmov : (Mathematics Basic Facts) - Jones, C.; Clamp, P. (Tatran, 1999)
Publikácia ilustratívnym spôsobom oboznamuje čitateľa so základnými pojmami školskej matematiky. Obsahuje viac ako 500 hesiel a je vhodným doplnkom učebníc matematiky pre študentov stredných škôl.