Tajomstvo Žraločieho útesu - Arden, William, 1924-2005 (Traja pátrači, 1999)
Traja pátrači sa ocitnú uprostred šíreho oceána spolu s Bobovým otcom, ktorý chce napísať reportáž z protestnej akcie ochranárov proti ťažbe na novej ropnej plošine. Hneď po príchode sa na mori začnú diať čudné veci...