Veselo je na gazdovstve: Veľké písmená. Maľovanky, básničky, hrebeňovky, bludiská - Haddock, Peter (Junior, 2006)
Na gazdovstve je veselo každý deň. Paľko a Betka radi pomáhajú svojmu ockovi, ale najradšej sú pri zvieratkách. Nedávno k nim pribudol pes Fines, koník Samson, ovečka Lilka a akési tajomstvo ukrýva sliepka Zobka. Viac vám však už neprezradíme. Azda len to, že okrem štyroch krátkych príbehov na vás v tejto knižke čaká plno zábavných úloh ľ maľovánky, básničky, bludiská, hrebeňovky.