Atlas sveta pre školákov : (Atlas of the world) - Steele, Philip, 1948- (Mladé letá, 1999)
Atlas sveta pre školákov je výborná praktická príručka, vhodná na použitie v škole i doma. Autor Philip Steele, uznávaný odborník v tejto oblasti, zostavil niekoľko atlasov a zemepisných encyklopédií, ktoré vyšli vo Veľkej Británii i v mnohých ďalších krajinách. Na spracovaní slovenského vydania sa podieľali odborníci z Geografického ústavu SAV.