Atlas sveta pre školákov (Atlas of the world) - Steele, Philip, 1948-; Lacika, Ján, 1956-; Cebecauer, Tomáš (Bratislava Mladé letá, 1999)
Atlas sveta pre školákov je výborná praktická príručka, vhodná na použitie v škole i doma. Autor Philip Steele, uznávaný odborník v tejto oblasti, zostavil niekoľko atlasov a zemepisných encyklopédií, ktoré vyšli vo Veľkej Británii i v mnohých ďalších krajinách. Na spracovaní slovenského vydania sa podieľali odborníci z Geografického ústavu SAV.
Register. Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: zemepis sveta; Steele, Philip (anglický spisovateľ hlavne non-fiction pre deti. Nar. 17.05.1948 v Dorking, Surrey, Anglicko -); Zem (planéta); geografia; školské atlasy; atlasy sveta; pre čitateľov od 9 rokov