Anastázia a iné poviedky : (Anastasia syndrome and Othe Stories) - Higgins-Clark, Mary, 1927- (Zelená knižnica, 2000)
Zbierka poviedok vynikajúcej majsterky detektívneho žánru. Poviedky vyžarujú napätie a dramatickosť, každá z nich sa čitateľovi dostáva pod kožu. Láska, pomsta... násilná smrť. A nitky dôkazov v správnych rukách...