Záhada prázdneho hrobu - Marx, André, 1973- (Traja pátrači, 2000)
Bezmocne hľadí Jupiter na fotografiu, ktorú urobil jeho známy pred niekoľkými dňami vo Venezuele. Žena na obrázku je Katarína, Jupiterova mama. Ale ako je to možné? Veď jeho rodičie nežijú už vyše desať rokov!