Záhada neviditelného psa: 30 zv - Carey, Mary Virginia, 1925-1994 (Traja pátrači, 2000)
Hneď, ako zmizne krištáľová soška Karpatského stavača, začnú sa v nájomnom dome na Paceo Place diať záhadné veci...