Záhada neviditelného psa: 30 zv. - Carey, Mary Virginia, 1925-1994; Orlíková, Mária; Mydlo, Svetozár, 1948-2014 (Bratislava Mladé letá, 2000)
Hneď, ako zmizne krištáľová soška Karpatského stavača, začnú sa v nájomnom dome na Paceo Place diať záhadné veci...
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: romány autorské; dobrodružné romány; detektívne romány; Mydlo, Svetozár (bol slovenský akademický maliar, výtvarný redaktor, grafický dizajnér aj poštových známok, karikaturista a ilustrátor. Pôsobil dlhoročne ako výtvarný redaktor vydavateľstva Mladé letá. Vytvoril viac ako 500 kníh, mnohé ilustroval. Verejnosť pozná jeho prácu pre Radošinské naivné divadlo, pre ktoré tvoril plagáty, bulletiny, ilustrácie i scény a s ktorým ho spájal originálny štýl a zmysel pre humor. Slovenské múzeum dizajnu uchováva mnohé práce a návrhy tohto originálneho autora. * 10.07.1948 Ružomberok, Slovensko - 29.11.2014 Bratislava, Slovensko); próza; anglická literatúra - texty; pre čitateľov od 9 rokov