Tajomstvo mesačného ohňa - Marx, André, 1973- (Traja pátrači, 2000)
20 hodín 25 minút: do budovy Steadmanovho múzea v L.A. vchádza jeho riaditeľ, dobrosrdečný, ale zábudlivý pán Peacock. Sprevádzajú ho Traja pátrači, aby v nasledujúcich minútach ako prví návštevníci zhliadli najcennejší diamant sveta - Mesačný oheň...