Psy: Spoznajte svet psov, vlkov, šakalov a líšok : (Eyewitness guides. Dog) - Clutton-Brock, Juliet, 1933-2015 (Vidieť - poznať - vedieť, 1999)
Známa edície ukazuje svet psovitých šeliem krásnymi fotografiami, popisuje ich históriu a vývoj od najstarších pozostatkov domestikovaného psa po súčasná plemená. Upozorňuje na najrôznejšie vzácnosti i zaujímavosti napr. O čuchu psovitých, o ich mláďatách, vlastnostiach, vzťahu k človeku ai.