Návrat : (Homecoming) - Bickmore, Barbara, 1927-2015 (Slovenský spisovateľ, 2000)
Košatá a dynamická sága rodiny Hamiltonovcov, ktorým nechýbala odvaha, ale ani moc a blahobyt. V takomto prostredí sa narodila Sydney: aristokratická matka, otec - vplyvný novinársky magnát, v takej rodine všetko vždy malo svoje miesto a poradie. Sydney sa cítila iná - chcela sa vzdelávať, hoci jej otec podporoval tradičnú úlohu ženy ako matky, no láska, ako to už býva, všetko zmenila...