Najneposlušnejší pes na svete - Dale, Jenny, 1969- (Psia hliadka, 2001)
Najneposlušnejší pes na svete je dalmatín, o ktorom rozpráva prvý príbeh zo série dramatických príbehov Psia hliadka. V príbehu vystupuje rodina Parkerovcov: rodičia Carole a Bob, deti Sarah, Emily a Neil. Vlastnia psí hotel a útulok. V okolí ich prezývajú Psia hliadka, lebo sa starajú nielen o zverené, ale aj o zatúlané psy a všetky ich majú rovnako radi. S rodinou Parkerovcov a ich psíkmi môžete zažiť veľa dobrodružstiev.