Sladká hrnčeková kuchárka - Poncová, Svatava (Dobrá kuchyňa, 2000)
Táto "sladká" kniha ponúka množstvo jednoduchých, či náročnejších receptov, ktorými vykúzlite nielen úsmev na tvári Vašich blízkych, ale prevonia celý byt. Pochutnajte si s nami na šklbancoch s makom, syrových pagáčikoch, prezidentskej bábovke, bleskovom ovocnom koláči, či chrumkavom cukrovom pečive.