UFO - dôkazy: Nové informácie o mimozemšťanoch medzi nami - Strieber, Whitley (Slovenský spisovateľ, 2001)
Fascinujúci príbeh známeho autora a experta, ktorý zvádzal od vlastného stretnutia s prejavom mimozemskej civilizácie tvrdý boj s neprajníkmi a nevercami po vydaní svojej prvej knihy o nezvyčajných úkazoch. Jeho odpoveďou mohol byť iba fyzický dôkaz - a práve ten teraz prináša im aj svojim fanúšikom. Napínavé a zasvätené opisy všetkých dôkazov existencie UFO vrátane pozoruhodných javov nafilmovaných nad Mexico City, takisto ako svedectvá tisícok ľudí o ich vierohodných zážitkoch, päť implantátov chirurgicky odstránených z tiel ľudí, ktoré priniesli svedectvá o stretnutí s neznámymi bytosťami - to sú hlavné témy, spracované v jeho najnovšom diele. Výskum týchto implantátov - z čoho sa skladajú, ako fungujú a aký je ich účel - skrýva podľa Strebera odpovede na celú záhadu.