Zdravá kuchyňa v praxi: 250 receptov bez cholesteru - Uhrin, Roman (Život a zdravie, 1997)
Kniha ponúka 250 jednoduchých a osvedčených receptov bez cholesterolu na prípravu chutných jedál z dostupných surovín.