Klebety - Lange, Kelly (Remedium, 2000)
Moderný románový príbeh o nezištnom priateľstve, snoboch a obchode. Kelly Langová je autorkou sviežeho románového diela, ktoré sa vyznačuje rýchlym striedaním deja a modernými postupmi. Autorka využila v plnej miere súčasnú podobu komunikácie ľ časť románu sa vlastne odohráva prostredníctvom odkazov na telefónnych záznamníkoch.