Konzervujeme ovocie a zeleninu - Paulovičová, Eva (Recepty šikovnej gazdinky, 2000)
Spôsoby konzervovania ovocia a zeleniny uprednostňujú záhradkári, ale často ovocie a zeleninu aj kupujeme a zavárame doma. Snažíme sa tak v zimných mesiacoch využiť plody leta a spestriť náš jedálny lístok.