Špeciality slovenskej kuchyne: Recepty našej gazdinky - Horecká, Jana (Recepty našej gazdinky, 2000)
Kniha obsahuje množstvo vynikajúcich receptov, doplnených o farebnú prílohu s celostranovými fotografiami jedál.