Tancuje s Vlkmi 2: Pokračovanie románu Tanec s Vlkmi : (The Holz Road) - Blake, Michael: 1945- (Slovenský spisovateľ, 2002)
Voľné pokračovanie svetoznámeho románu Tanec s vlkmi. Ďalšie osudy príslušníkov komančského kmeňa na pozadí americkej histórie. Zrážka dvoch civilizácií líšiacich sa v pohľade na životné hodnoty.