Deti kapitána Granta : (Les enfants du capitaine Grant) - Verne, Jules, 1828-1905 (Knihy Julesa Verna, 1998)
Dobrodružný román - v tejto krásnej a zaujímavej knižke sa pôjdete pozrieť prostredníctvom autora do Južnej Ameriky, Austrálie a do Tichomoria...