Kramerová versus Kramer - Corman, Avery (Luk, 1984)
Slávny román, ktorý sa stal predlohou ešte slávnejšej filmovej drámy, ktorá rozpráva príbeh úspešného reklamného agenta Teda Kramera, ktorý po nečakanom odchode manželky ostáva sám so svojím sedemročným synom. Spočiatku je svojou novou rolou trochu zaskočený, ale čoskoro sa dokonca zmieri aj s profesijným zostupom. Lenže po roku a pol odlúčenia sa Joanna Kamerová vracia a chce svojho syna späť...