Lexikon zemí 6: Afrika na jih od Sahary, Madagaskar - Lauer, Carlo; Stach, Jiří, 1930- (Praha GeoCenter International, 1994)
Lexikón obsahuje informácie o dejinách, politike, zemepise, prírodných krásach, obyvateľstve a kultúre jednotlivých krajín. Obsahuje štatistické informácie, vlajky a štátne znaky
Keywords: zemepis sveta; sociografia sveta; dejiny sveta; politika sveta; príroda sveta; obyvateľstvo sveta; kultúra sveta; vlajky sveta; štátne znaky sveta; lexikóny zemepisné