Lexikon zemí 4: Asie, Australie, Oceánie - Lauer, Carlo; Stach, Jiří, 1930- (Praha GeoCenter International, 1994)
Lexikón obsahuje informácie o dejinách, politike, zemepise, prírodných krásach, obyvateľstve a kultúre jednotlivých krajín. Obsahuje štatistické informácie, vlajky a štátne znaky
Keywords: zemepis sveta; lexikóny zemepisné