Lexikon zemí 3: Severní Afrika, Arabský poloostrov a Přední Asie - Lauer, Carlo (Edice Země - Glóbusy - Vlajky, 1994)
Lexikón obsahuje informácie o dejinách, politike, zemepise, prírodných krásach, obyvateľstve a kultúre jednotlivých krajín. Obsahuje štatistické informácie, vlajky a štátne znaky