Lexikon zemí 2: Severní, východní a západní Evropa - Lauer, Carlo; Stach, Jiří, 1930- (Edice Země - Glóbusy - Vlajky, 1994)
Lexikón obsahuje informácie o dejinách, politike, zemepise, prírodných krásach, obyvateľstve a kultúre jednotlivých krajín. Obsahuje štatistické informácie, vlajky a štátne znaky