Lexikon zemí 1: Střední, jižní a jihovýchodní Evropa - Lauer, Carlo (Edice Země - Glóbusy - Vlajky, 1994)
Lexikón obsahuje informácie o dejinách, politike, zemepise, prírodných krásach, obyvateľstve a kultúre jednotlivých krajín. Obsahuje štatistické informácie, vlajky a štátne znaky.