Všeobecná encyklopédia zvierat : (The kingfisher illustrated animal encyclopedia) - Burnie, David, 1955- (Mladé letá, 2001)
V tejto knihe nájdete údaje o vyše 2000 zvieratách, vrátane ich latinského mena, rozšírenia vo svete i možného ohrozenia