Všeobecná encyklopédia zvierat (The kingfisher illustrated animal encyclopedia) - Burnie, David, 1955-; Kováč, Vladimír, 1958-; Cowlin, Christopher (Bratislava Mladé letá, 2001)
V tejto knihe nájdete údaje o vyše 2000 zvieratách, vrátane ich latinského mena, rozšírenia vo svete i možného ohrozenia
Slovníček odborných termínov a pojmov. Register. Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: zoológia; zvieratá; živočíšstvo; prehľady; Zem (planéta); encyklopédie všeobecné pre deti; Zem (planéta); pre čitateľov od 9 rokov