Norimberský deník: Zápisky bývalého súdneho psychológa pri Norimberskom procese s nacistickými vojnovými zločincami : (Nuremberg diary) - Gilbert, Gustave Mark, 1911-1977 (Máj, 1981)
Norimberský proces, dokument o zločinoch najhorších v dejinách ľudstva.