Setkání v Karlových Varech - Beneš, Karel Josef, 1896-1969 (Československý spisovatel, 1959)
Za vojny zavlečené dieťa do Nemecka sa stane známou herečkou a v Karlových Varoch sa stretne so skutočnou matkou.