Prekliati králi 6. diel: Ľalia a lev : (Les rois maudits: Le lis et le lion) - Druon, Maurice, 1918-2009 (SPKK, 1988)
V šiestom zväzku Prekliatych kráľov, nazvanom Ľalia a lev, sleduje autor situáciu vo Francúzsku po vymretí mužských potomkov capetovskej dynastie, ktorej posledným výhonkom obl tretí syn Železného kráľa Karol IV...