Údolí strachu. Pes baskervillský : (The Valley of Fear. The Hound of the Baskervilles) - Doyle, Arthur Conan Sir, 1859-1930 (Mladá fronta, 1974)
Sherlocka Holmesa určite netreba nášmu čitateľovi predstavovať. Toto meno je zárukou dobrej a napínavej zábavy. Dva príbehy plné dobrodružstiev a napínavých momentov, čo viac dodať?...