Žabie bratstvo : (The Fellowship of the Frog) - Wallace, Edgar, 1875-1932 (Knižky do vrecka, 1992)
Klasický pokoj života Británie naruší zločinnosť udivujúco všemocnej organizácie so zápästným znakom žaby. Do boja s ňou sa pustí mladý pracovník prokuratúry Dick Gordon, čudácky detektív Scotland Yardu seržant Elk a tajomný Američan Joshua Broad.