Žabie bratstvo (The Fellowship of the Frog) - Wallace, Edgar, 1875-1932; Breznický, Michal (Šport Bratislava, 1992)
Klasický pokoj života Británie naruší zločinnosť udivujúco všemocnej organizácie so zápästným znakom žaby. Do boja s ňou sa pustí mladý pracovník prokuratúry Dick Gordon, čudácky detektív Scotland Yardu seržant Elk a tajomný Američan Joshua Broad.
Keywords: romány autorské; kriminálne romány; špionážne romány; próza; Wallace, Edgar, vlastným menom Richard Horatio Edgar Wallace (anglický spisovateľ detektívných románov, novinár, scenárista a dramatik, 01.04.1875 Greenwich, Londýn - 10.10.1932 Beverly Hills, USA); anglická literatúra - texty