Ľadová sfinga : (Le Sphinx des glaces) - Verne, Jules, 1828-1905 (Knihy Julesa Verna, 1976)
Jedna z menej známych kníh je aj Ľadová sfinga. Hlavnou postavou je Pán Joerling ktorý sa iba náhodou dostal až do Antarktídy. ...