Jankina prikrývka : (Janes blanket) - Miller, Arthur, 1915-2005 (Poslušné písmenká, 1967)
Príbeh o dievčatku menom Janka. Bolo to celkom malé dievčatko. A malo prikrývku. Nebola to veľká prikrývka, ale mäkká, teplá a ružová. Viac sa o dievčatku dočítate v knižke...