Nedočkavý prvák: Rozprávky a básničky do prváckej lavice - Podracká, Dana, 1954- (Mladé letá, 1998)
Keď je už prvák v škole ako doma, pochytajú sa písmenká za ruky a začnú mu rozprávať rozprávky a básničky: o nedočkavom prvákovi, o atramentovej jašteričke, o piadižienke Nepamätajke. Pre nebojkov sú tu rozprávky a plyšovom duchovi i hladnom strašidle... Dovedna 16 rozprávok a 16 básničiek takých krásnych, akoby boli napísané zvončekovým písmom.