Porozprávajme sa o dôležitej téme (Prodolžim razgovor na trudnuju temu) - Chripkovová, A.G.; Bogdanovičová, L. A.; Šibajevová, A.N.; Capiak, Alojz; Macháčková, Viera (Bratislava Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1976)
Poznámky o pohlavnej výchove mládeže
Keywords: výchova pohlavná; mládež a dospievanie; sexuálna výchova