Smrtící nahota : (Naked is death) - Roberts, Nora, 1950- (Columbus, 2000)
Pod pseudonymem J. D. Robb se ukrývá populární spisovatelka Nora Roberts, která přichází se sérií napínavých detektivních příběhů, jejichž hlavní hrdinkou je poručík Eva Dallasová. Za deset let služby u policie už toho zažila hodně, a tak ví, že to, zda přežije pronásledování nemilosrdného vraha, zavisí na jejích instinktech. A přesto ji něco žene proti varování, aby si nic nezačínala s irským miliardářem Roarkem - jedním z podezřelých v případu vraždy, kterou vyšetřuje. Vášeň a touha však jdou vlastními cestami, a tak záleží jen na Evě, zda spočine v náruči muže, o němž neví nic kromě toho, že nesmírně touží po jeho doteku.