Srdce nevymeníš (Szívet cserélni nehéz) - Egri, Viktor, 1898-1982; Ličková, Marta, 1926-; Smrek, Ján, 1898-1982; Kočiš, Jaroslav, 1933-1990; Šmatláková-Mančíková, Elena, 1926-1987 (Bratislava Mladé letá, 1962)
Kto chce mať novú vlasť, musí si vymeniť aj srdce...
Pre čitateľov od 11 rokov.
Keywords: romány autorské; spoločenské romány; dobrodružné romány; psychologické romány; próza; maďarská literatúra - texty; pre čitateľov od 11 rokov