Záhada kašľajúceho draka : (The Mystery of the Coughing Dragon) - Arthur, Robert, 1909-1969 (Traja pátrači, 2000)
V mestečku Prímorie, kde zrazu miznú všetky psy, žijú zvláštni obyvatelia. Jeden z nich víta návštevu s brokovnicou, druhý sa vyžíva v kanadských žartíkoch, a ten tretí, starý režisér Allen, tvrdí, že v jaskyni pod jeho domom sa skrýva drak s planúcimi očami a navyše - kašle...