Ako sa zbaviť ženy : (Un beau monstre) - Fabre, Dominique: 1929- (Tatran, 1994)
Detektívny román francúzskeho autora, dalo by sa povedať psychologická detektívka, ktorá má všetky atribúty dobrého, napínavého čítania...