Ako sa zbaviť ženy (Un beau monstre) - Fabre, Dominique: 1929-; Králik, Ivan: 1937-2009; Jakabovičová, Eva (Bratislava Tatran, 1994)
Detektívny román francúzskeho autora, dalo by sa povedať psychologická detektívka, ktorá má všetky atribúty dobrého, napínavého čítania...
Keywords: romány autorské; detektívne romány; psychologické romány; romány o láske; romány o ženách; próza; Fabre, Dominique (francúzsky spisovateľ a scénárista. * 30.06.1929 Paríž, Francúzsko -); Kralik, Ivan (bol slovenský publicista, scenárista a prekladateľ. * 28.11.1937 Banská Bystrica, Slovensko - 14.08.2009 Banská Bystrica, Slovensko); francúzska literatúra - texty