Rozprávkové čítanie: Červená čiapočka. Aladin. Tri prasiatka. Škaredé káčatko - Štefánková, Mária: 1951-; Guile, Gill (Junior, 2006)
Rozprávková kniha s veľkými písmenami pozýva do pestrého sveta rozprávok, ktoré zaiste zaujmú každého malého čitateľa. Pridajte sa k Červenej čiapočke, Aladinovi, trom prasiatkam a ku škaredému káčatku a prežite s nimi ich dobrodružstvá.